Produkty powiązane z dodatkami do środków smarnych
Łącznie znaleziono 17 artykułów
-

Laurynian heksylu CAS 34316-64-8
Laurynian heksylu Numer CAS: 34316-64-8 Wzór: C18H36O2 Masa cząsteczkowa: 284 Cechy produktu: 1. Nadaje skórze aksamitny wygląd 2. Doskonały kontakt ze skórą 3. Doskonały kolor po...
Kategoria: Surowce kosmetyczne -

Stearynian wapnia CAS 1592-23-0
Stearynian wapnia Alias: sól oktawanowa wapnia; oktawanian wapnia; oktawanian wapnia, oktaetanian wapnia; smary SCD; oktawanian wapnia; numer CAS: 1592-23-0 Wzór cząsteczkowy: C36H70CaO4 Masa cząsteczkowa: 607,01700 Fizj...
Kategoria: Chemikalia wysokowartościowe -

Pentaerythritol Oleate (PETO) CAS 19321-40-5
Właściwości fizykochemiczne Właściwość Opis Masa cząsteczkowa 1193,9307 Wygląd Jasnożółta przezroczysta ciecz (produkty przemysłowe są zazwyczaj bezbarwne lub żółte przezroczyste ciecze) Gęstość (g/cm³) 0,926-0,935 (w temperaturze 25°C) Lepkość (m...
Kategoria: Chemikalia wysokowartościowe -

PEG 600 Dioleate (Polyethylene Glycol 600 Dioleate) CAS 9005-07-6
Właściwości fizykochemiczne WłaściwościOpisNazwa angielskaPolyethylene glycol 600 dioleate (PEG600DO)CAS Number9005-07-6Wygląd (25℃)Żółta do bursztynowej cieczRozpuszczalnośćRozpuszczalny w wodzie; mieszalny z różnymi rozpuszczalnikami organicznymiWartość kwasowa...
Kategoria: Emulgatory i środki powierzchniowo czynne -

Dioleinian 400 glikolu polietylenowego CAS 9005-07-6
Przegląd produktów PEG-400 Dioleate, dostarczany również jako Polyethylene Glycol 400 Dioleate, jest niejonowym diestrowym środkiem powierzchniowo czynnym przygotowanym z glikolu polietylenowego i kwasu oleinowego. Jest on lepiej pozycjonowany jako...
Kategoria: Emulgatory i środki powierzchniowo czynne -

Trioleinian glicerolu CAS 122-32-7
Przegląd produktów Trioleinian glicerolu, znany również jako trioleina, jest dostarczany jako ester trójglicerydów na bazie glicerolu i kwasu oleinowego. Bardziej odpowiednie jest pozycjonowanie tego produktu jako rozpuszczalnego w oleju surowca estrowego niż...
Kategoria: Emulgatory i środki powierzchniowo czynne -

Monooleinian glicerolu CAS 111-03-5
Przegląd produktów Monooleinian glicerolu (GMO) jest dostarczany do użytku przemysłowego i recepturowego jako dodatek funkcjonalny o właściwościach emulgujących, smarujących i pomocniczych. W oparciu o tożsamość produktu i...
Kategoria: Emulgatory i środki powierzchniowo czynne






